Openingsuren
service
 • Advies

  advies1

  Verschillende medewerkers staan voor u klaar om u bij te staan met professioneel advies. Doordat we kunnen terugvallen op onze jarenlange ervaring, zijn we zeker dat we u kunnen verder helpen. Aarzel dus niet om één van onze medewerkers aan te spreken in de winkel. Of stuur uw vraag door via het contactformulier op de website!

 • Reparaties

  reparaties1

  We beschikken over een eigen werkplaats waar onze mecanicien dagelijks instaat voor alle herstellingen. Wij maken vooraf een schatting van de tijd die wij zullen nodig hebben om uw toestel te herstellen. Wij verwittigen u ook persoonlijk wanneer uw toestel hersteld is!

 • Thuislevering

  thuislevering1

  Als uw bestelling te groot is om zelf mee te nemen, leveren we ze binnen enkel dagen bij u thuis. Samen met u bespreken we welke dag en welk tijdstip voor u het best past! Een medewerker zorgt er dan voor dat al uw aangekochte producten bij u thuis geleverd worden. Vraag gerust meer info in onze winkel!

 • Verhuur

  verhuur1

  Bij ons kunt u verschillende toestellen huren aan zachte prijzen. Dit is zeker handig voor toestellen die u slechts één of twee keer per jaar nodig heeft. Of wanneer u geen plaats heeft om een groot toestel op te bergen.
  Contacteer ons voor meer informatie: +32(0)57/33 30 04 of vraag het aan één van onze medewerkers in de winkel!